Castellano | Euskara | Français | English
Ikusi egun honetako albiste gehiago
Nafarroan goi mailako sukaldaritzan diharduten ordezkariek osasunarekin hartu duten konpromiso hau aurkeztu du, gau,r Kutz kontseilariak; ekitaldian, hiru sukaldarik pertsona zeliakoentzako menu bereziak prestatu dituzte
Javier Díaz sukaldariburua, Kutz kontseilaria eta Raquel Chivite, sukaldean.
(
irudia handitu
)
Kutz kontseilaria Restaurantes del Reyno sukaldariburuekin.
(
irudia handitu
)
Elkartearen web gunean ( http://www.restaurantesdelreyno.com/) irakurri daitekeen moduan, elkarteak eskaintza gastronomiko on bat edukitzea du helburu non "uztartu egiten diren sukaldaritza tradizionalaren nortasuna, sukaldean aritzeko modu berritzaile berriak eta sormen-lanetarako ahalik eta lehengai onenak bilatzeko obsesioa. Hori guztia, Nafarroan jaioa, bertako produktu bikainen sorlekua, non benetan aurki daitekeen bereizitasuna eta pertsonalitatea."
Hauek dira Restaurantes del Reyno Elkartea osatzen duten jatetxeak, alfabetikoki ordenatuta: Alhambra (Iruña), Basa Kabi (Leitza), Martín Iturri del Beti Jai (Agoiz), Castillo de Gorráiz (Eguesibar), Don Pablo (iruña), El Molino (Urdaitz), Enekorri (iruña), El Peregrino (Gares), Europa (Iruña), Josetxo (Iruña), Maher (Cintruénigo), Rodero (Iruña), Treintaitrés (Tutera) eta Túbal (Tafalla).