Castellano | Euskara | Français | English
95
Helburu orokorra:
Jakien arriskua ebaluatzeko metodologiaren oinarrizko ezagutzak ematea Europako elikadura-legeriak eta Elikadura Segurtasunaren Europako Agintaritzaren irizpideak oinarri hartuta.
Contenidos
Jakien arriskua ebaluatzea. Arrisku biologikoak, kimikoak eta fisikoak. Arrisku ebaluazioaren metodologia. APPCCetan eta LMR gainditzen duten jakietan oinarritutako prozedurak aplikatzea. Agente sortuberriak. Mugako balioak ezartzea. Irizpide mikrobiologikoak. Kasu praktikoak
NORENTZAT:
Nafarroako Osasun Sistemako Osasun Publikoko inspektoreak.
Izena emateko eskubideak: 65 €. Ikasleak kopuru hori ordaindu behar du Irakaskuntza Atalak onartu dutela baieztatzen duenean
Parte-hartzaile kopurua: 25
Metodologia:
Azalpen teorikoak. Kasu praktikoak talde txikietan ebaztea. Eztabaida.
Koordinazioa:
Javier Aldaz Berruezo jn. Elikadura Segurtasunaren eta Ingurumen Osasunaren Zerbitzuko burua. Osasun Publikoaren Institutua.
Ebaluzioa:
Irakaskuntza-jardueraren ebaluazioa:
- Ikasleek egindako inkesta anonimoaren bidez.
Ikaslearen ebaluazioa:
- Asistentziaren kontrola sinaduren bidez
- Ezagutzen ebaluazio teorikoa
Ziurtagiriak:
Irakaskuntza-jarduera egin izanaren ziurtagiria jasotzeko betekizunak hauek dira:
- Inskripzioa formalizatzea
- Irakaskuntza-jarduera presentzialaren %80ra gutxienez joatea.
- Ebaluazio teoriko-praktikoa gainditzea.
Irakaskuntza-Atala
Irakaskuntzaren Pabiloia
Nafarroako Ospitale Guneko esparrua
Irunlarrea 3 kalea.
31008 Iruña
Telefonoak: 848 422809 / 848 422008
Faxa: 848 422009
e-maila: plan.docente.salud@cfnavarra.es